CLOUD, Aeronava viitorului. Cum poți pluti printre nori

Ultima invenție în domeniul aeronauticii este un dirijabil greu, acoperit cu nailon, și care  le dă pasagerilor posibilitarea să "plutească" printre nori, scrie herbeat.com.

Nor-avionul oferă o incredibilă senzaţie de plutire pasagerilor şi le dă ocazia să stea, la propriu, cu capul în nori. Aeronava este noua invenţie a Departamentului pentur Afaceri Culturale din New York şi este o maşinărie cât se poate de sigură.

În fapt, noua aeronavă este un dirijabil greu, acoperit cu balon de nailon, care le dă pasagerilor posibilitarea să "plutească" printre nori. Doritorii pot urca la "bord" pe nişte simple scări, iar apoi se pot distra în voie. Pe lângă uimitorul sentiment de libertate, avionul "Cloud" este şi un mijloc de transport eco.

Avioanele de acest tip depind de fluxul de aer existent, iar cei care călătoresc cu ele nu sunt conştienţi de rută decât în momentul în care au ajuns la destinaţia dorită, fără stresul pe care îl presupune decolare şi aterizarea după un program strict.

În plus avionul nor nu are nevoie de nici piste, fiindu-i foarte uşor să aterizeze în orice parc sau clădire înaltă. În viitor, oamenii ar putea alege să stea cu capul în nori pentru a merge acolo unde îşi doresc, iar călătoria prin văzduh ar fi cu adevărat o oază de relaxare pentru minte şi trup.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel