Chiuariu, atac la Tușa: Ori ești în USL, ori cu slugile lui Băsescu

Senatorul liberal Tudor Chiuariu spune că fosta liberală Diana Tușa nu a fost importantă pentru PNL, iar cei care sunt în USL nu pot fi în același timp împreună cu "slugile lui Băsescu.

"Pentru dvs, la Brăila, poate a fost importantă, dar mai e mult până când Diana Tuşa va fi fost importantă pentru PNL. E o chestiune simplă - nu poţi să fii în mai multe grupări în acelaşi timp. Ori eşti în Partidul Naţional Liberal şi eşti împreună cu noi în această întreprindere comună, care e USL, şi în această guvernare, ori eşti în altă parte, cu alte interese, cu prietenii domnului Băsescu, cu slugile domnului Băsescu. Nu poţi să fii şi într-o parte şi în alta, pentru că noi nu suntem şi nu vom fi niciodată împreună cu domnul Băsescu", a declarat Chiuariu, sâmbătă, la Brăila, potrivit Agerpres.

Legat de o posibilă rupere a PNL, vicele liberalilor spune că acest lucru este în mod evident imposibil, din moment ce președintele partidului Crin Antonescu a luat atât de multe voturi la Congres.

Delegația Permanentă a PNL a decis pe 27 excluderea din partid a deputatei Diana Tușa și a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, cu câteva zile înainte fiind dat afară și Vlad Moisescu. Propunerea excluderilor a fost făcută în Biroul Național al partidului de către Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel