Chat GPT vine cu o nouă funcție pentru cei care folosesc aplicația gratuit

Chat GPT vine cu o nouă funcție pentru cei care folosesc aplicația gratuit / Foto: Pixabay
Chat GPT vine cu o nouă funcție pentru cei care folosesc aplicația gratuit / Foto: Pixabay

O nouă funcţie va fi disponibilă pentru cei care folosesc gratuit Chat GPT.

ChatGPT ne distrage atenția de la scandalul generat de consiliul OpenAI și revenirea ulterioară a lui Sam Altman ca CEO, punând la dispoziție funcția de chat vocal pentru toți utilizatorii, inclusiv pentru cei care folosesc versiunea gratuită a aplicației, scrie techradar.com.

Chatbot-ul AI a introdus această nouă funcție în septembrie, dar ea putea fi folosită doar de utilizatorii care folosesc versiunile cu plată, Plus și Enterprise. Însă acum OpenAI a făcut "ChatGPT cu voce" disponibil pentru toți utilizatorii.

VEZI ȘI: Sam Altman revine ca CEO OpenAI, după 4 zile de la concediere. 700 de angajați au amenințat cu demisia după plecarea sa!

Pentru a-l folosi, aveți nevoie doar de cea mai recentă versiune a aplicației ChatGPT iOS sau Android. Atingeți pictograma căști din partea de jos a ecranului și puteți începe să interogați chatbot-ul despre orice vă place – atâta timp cât întrebarea dvs. nu este despre evenimente recente, cum ar fi demiterea lui Sam Altman.

Asta pentru că modelul GPT-3.5, care este disponibil utilizatorilor gratuit, a fost instruit să răspundă doar la informații care au apărut până în ianuarie 2022. Așa că, când îl întrebi, de exemplu, "De ce a fost concediat Sam Altman de la OpenAI?", răspunde că "nu există rapoarte publice sau indicii" despre acest fapt. 

Cum poate fi utilizată noua funcție a ChatGPT

Totuși, dacă sunteți în căutarea unui asistent vocal care să fie un pic mai informat decât Siri de la Apple, atunci funcția vocală ChatGPT este un instrument nou distractiv.

Puteți alege dintre cinci voci diferite, iar conversațiile dvs. (dar nu și clipurile audio) sunt salvate la fel ca și conversațiile pe bază de text. De asemenea, va detecta automat limbile, deși puteți alege acest lucru și în meniul Setări.

Având în vedere că acum este posibil să utilizați ChatGPT cu Siri, apariția funcției vocale pe versiunea gratuită a chatbot-ului este o problemă. Asta în special cazul proprietarilor de iPhone 15 Pro, care pot mapa ChatGPT la noul buton de acțiune (accesând Setări > Buton de acțiune > Comandă rapidă).

Diferențe dintre ChatGPT și Siri



Siri și ChatGPT au încă diferențe notabile, totuși. De exemplu, Siri este profund integrat cu iPhone, permițându-i să efectueze acțiuni precum setarea temporizatoarelor și controlul volumului telefonului.

Dar profunzimea cunoștințelor ChatGPT și stilul mai conversațional este, fără îndoială, mai bună atunci când vine vorba de întrebări de cunoștințe generale – atâta timp cât ești conștient de posibilitatea ca unele informații să nu fie tocmai corecte.

Este cu siguranță o funcție distractivă, gratuită cu care să te joci și, fără îndoială, va distreze o parte din atenția concentrată pe luptele din consiliul OpenAI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel