CFR Cluj a pierdut partida cu Manchester United, scor 1-2, în Liga Campionilor

CFR Cluj a pierdut cu 1-2 meciul jucat pe teren propriu cu Manchester United, în etapa a doua din grupa H a Ligii Campionilor. În celălalt meci al grupei, Galatasaray - Sporting Braga 0-2.

CFR Cluj a sperat până în ultima clipă că îi poate smulge măcar un punct marelui Manchester United. Preţ de un sfert de oră oamenii lui Ioan Andone au crezut chiar că pot învinge titratul adversar, în rândurile cărora se aflau foşti campioni ai Europei, la nivelul cluburilor, precum Wayne Ronney, Nani sau Rio Ferdinand.

 15 minute a durat avantajul ardelenilor pe tabela de marcaj, golul marcat de Pantelis Kapetanos, în minutul 14, fiind rodul unei frenezii pe care echipele noastre o au doar când întâlnesc marile nume ale fotbalului.

 Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea lui Manchester United, iar cum în celălalt meci al grupei Braga a câştigat pe terenul lui Galatasaray, cu 2-0, ardelenii sunt pe locul 2 în grupa H.

 Clasament grupa H:

1. Manchester United - 6 p; 2. CFR Cluj - 3 p (golaveraj 3-2); 3. Braga - 3 p (golaveraj 2-2); 4. Galatasaray - 0 p. CFR Cluj va juca următorul meci în Liga Campionilor pe 23 octombrie, la Galatasaray Istanbul.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel