EXCLUSIV  Cele PATRU zodii afectate de Marte în Capricorn. ATENȚIE la perioada 24 ianuarie - 6 martie: Țineți-vă bine, urmează o perioadă ISTORICĂ!

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Din 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn. Află noutățile pentru fiecare zodie.

"Cine este Marte? În mitologie este Ares, zeul curajului, al luptei, al forței, al inițiativei. Arată și zona de pasiune, dar și cea de agresivitate, de impulsivitate.

Marte, acest mărticel, mărțișor, intră în Capricorn pe 24 ianuarie și va sta acolo până pe 6 martie, când și Venus iese din Capricorn. Marte e planeta pasiunii și acțiunii, Capricorn este semnul seriozității, responsabilității, intransigenței, organizării, al focusării, al planurilor lungi, al durabilității, stabilității și al elitismului.

Când Marte va trece în Capricorn va lua toate speranțele noastre și o să le pună pe hârtie și o să le dea o formă. Cu Marte în Capricorn vom dori să ne asumăm mai mult viața, mulți veți avea o trezire. Cu Marte în Capricorn vorbim în primă fază și de partea profesională. Semnul Capricornului este semnul scării sociale. Cu Marte în Capricorn până pe 6 martie, vă invit pe bune să vă gândiți la locul de muncă pe care-l aveți, dacă vă mulțumește sau nu locul de muncă.

Cu Marte în Capricorn, cei care sunt manageri, lideri vor avea mai multă putere. Așa că dacă până acum te-ai înțeles cu șeful, cu Marte în Capricorn nu o să-ți iasă deloc. Cu Marte în Capricorn se vor lua decizii la nivel național și mondial, care ni se par dure, limitative, dar va trebui să le respectăm.

Cele patru zodii cele mai afectate

Tranzitul lui Marte, până pe 6 martie, îi va împinge pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Aceștia vor fi tensionați, tocmai ca să schimbe ceva în viața lor sau ca să accepte schimbarea, fie că o fac ei conștient, fie că o fac alți oameni din viața lor și vorbim foarte mult de deschiderea ochilor, de realitate, de obiectivitate. Acest tranzit nu ne va mai permite să visăm, să sperăm, ci va trebui să ne dăm seama că asta e lumea în care trăim, că asta e țara în care trăim, că "Eu sunt propriul meu șef!". Fiecare va trebui să-și organizeze viața, ori ca o luptă pe termen lung sau ca o construcție.

Atenție, nu faceți compromisuri! Acest tranzit își dorește să vă puneți planuri, acelea care să dureze 10 - 20 ani. Cu Marte în Capricorn, simțim nevoia de stabilitate și fiecare într-o părticică din viața lui poate să-și asigure stabilitate. Și acest tranzit ne maturizează mult, mult! Fie că e la locul de muncă sau în relație, maturizarea e brută, dură, directă, radicală, tăioasă.

Marte în Capricorn e precum un șef care pare că nu-ți vede nicio emoție, nicio suferință, nu vrea să râdă, să plângă.

Cu siguranță, fiecare dintre noi, în perioada următoare, până pe 6 martie, o să aibă senzația că nu poate să schimbe ceva, dar poate nu e vorba de asta, poate e cazul să rămâneți acolo, să construiți acolo.

Până pe 6 martie ne vom lovi de tot felul de situații, de evenimente, de momente, de oameni peste care nu putem trece, ăștia sunt, asta este, nu poți să schimbi omul, nu poți să schimbi șeful... nu e cu happy end.

Cu Marte în Capricorn tu trebuie să fii propriul tău șef!

Daniela Simulescu, previziuni pentru următoarea perioadă

Marte va face câteva aspecte... și mă gândesc, Doamne câtă forță vor avea liderii țărilor importante, câte ciocniri și conflicte vor fi, se vorbește despre Ucraina, despre SUA, Rusia... deci asta sunt nimicuri pe lângă ce se va întâmpla cu Marte în Capricorn. Vor fi decizii radicale. Lui Marte în Capricorn nu-i place negocierea, greu cu negocierea. Fiecare vrea să-și arate mușchii, puterea, nimeni nu lasă de la el.

Țineți-vă bine, urmează o perioadă istorică! Multe le știm, multe nu, se vor întâmpla lucruri în spatele ușii... în subconștientul omenirii, planetei, acolo se vor întâmpla lucruri la care nu avem acces, se vor duce ciocniri dure, care pe care.

3 februarie - sextil cu Jupiter, aici Marte în Capricorn se îndulcește puțin.

8 februarie - trigon cu Uranus - putem vedea situațiile din mai multe unghiuri. Nu renunțăm din a fi radicali, dar ne dăm seama de mai multe situații.

14 februarie - conjuncție cu Venus, minunată pentru a începe o relație, pentru a ne descoperi senzualitatea, ce ne place, pentru a ne simți iubiți.

23 februarie - trigon cu Pluto - negocierile... pare că oamenii sunt mai dispuși să asculte.

2 martie - Marte face conjuncție cu Pluto și veți vedea decizii foarte importante la începutul lunii martie, declarații... și o inversare a polilor de putere, se vor schimba, Dintr-o dată cine știați voi că e cel mai puternic nu e cel mai puternic. Asta la nivel mondial, veți auzi că unii lideri au avut curaj să facă ceea ce alții nu au avut curaj să o facă. 

O perioadă cu Marte în Capricorn cum o să fie... Doamne! Ne pregătește pentru Marte în Vărsător!

Ce vă recomand până pe 6 martie?

Să luați decizii, nu o să vă pară rău!", spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor șef ASTROSENS, în exclusivitate pentru DC NEWS.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel