Ce se întâmplă dacă îţi înfăşori degetele în folie de aluminiu

Folia de aluminiu are proprietăți de vindecare. S-a dovedit că aceasta poate fi folosită pentru multe alte lucruri, nu doar în bucătărie. În cazul în care aveți dureri în brațe, ar trebui să vă înfășurați degetele cu folie de aluminiu. Acest truc vă va scăpa imediat de probleme.

 Cum te poate vindeca folia de aluminiu

Luați o bucată de folie de aluminiu, puneți-o pe rană și reglați-o cu un bandaj. Folia de aluminiu este un tratament bun pentru durerile din gât, spate, brațe, picioare, articulații etc. Aceasta poate fi, de asemenea, utilizată pentru a trata guta și cicatricile.

Trebuie doar să puneți o bucată folie de alumiciu pe  cicatrice sau să înfășurați degetul mare. Vindecatorii chinezi spun ca acest tratament ar trebui să dureze 10-12 ore.

Plasați folia de aluminiu deasupra locului dureros și lăsați-o să stea peste noapte. Faceţi o pauză de maxim două săptămâni, apoi repetați tratamentul, dacă este necesar.

Folia de aluminiu are un puternic efect antiinflamator

Folia de aluminiu poate fi, de asemenea, utilă pentru ameliorarea răcelilor.

Înfăşuraţi picioarele în 5 până la 7 straturi de folie de aluminiu și puneți o bucată de hârtie sau tifon între fiecare strat. Păstrați această compresă timp de o oră, apoi faceţi o pauză, iar după două ore aplicaţi-o din nou. Lăsaţi compresa din nou timp de o oră și apoi întrerupeți. Repetaţi procedeul de trei ori. 

Întreaga procedură durează o săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel