Care e CONDIMENTUL perfect pentru ZODIA ta. Care e zodia ardeiului IUTE și zodia VANILIEI

Preţul vaniliei ar putea creşte din cauza furtunilor din Madagascar / Foto: Pixabay
Preţul vaniliei ar putea creşte din cauza furtunilor din Madagascar / Foto: Pixabay

Lista de mai jos ar putea să confirme preferinţele semnelor pentru anumite condimente ori sosuri sau să le dea un 'pont' dacă nu le-au dat o şansă până acum.

Care e CRISTALUL perfect pentru ZODIA ta. Te va scăpa de probleme și îți va aduce NOROC

Pot fi influenţate gusturile noastre în funcţie de zodie? Ei bine, se ştie că temperamentul şi anumite trăsături pot fi influenţate de astre, iar preferinţele sau înclinaţiile noastre pentru anumite lucruri pot avea o legătură. 

Ce condimente preferă fiecare semn zodiacal?

Berbec

Condus de Marte agresiv, semnul de foc al Berbecului preferă gustul de foc al ardeiului iute, piperului sau curry-ului. A avea gura 'aprinsă' poate fi un lucru bun pentru sănătatea ta - cercetătorii din San Diego au spus că ingredientul activ din ardeii iuţi ar putea provoca activarea cronică a mucoasei intestinale, reducând riscul apariției tumorilor colorectale.

Condimente pentru Berbec: ardei iute, curry, usturoi, piper, muștar, boia

Taur

Taurul preferă de obicei alimentele cu gust dulce. Poate asta pentru că, fiind condus de Venus, zeiță și planeta iubirii, Taurul are și dispoziții mai dulci. Taurul este, de asemenea, considerat gurmandul zodiacului, deci este un degustator sau somelier desăvârşit.

Condimente pentru Taur: vanilie, scorțișoară, cardamom, schinduf, ienupăr, ketchup (sos de roșii)

Gemeni

Gemenii vor să experimenteze tot ce are de oferit bucătăria - nu în cantități mari, precum Taurul, ci pentru plăcerea gustului. De multe ori își schimbă preferințele alimentare, dar preferă, de obicei, condimentele mixte și complexe, cum ar fi curry, care este o combinație complexă de condimente sau ierburi, precum coriandru, chimen, turmeric și ardei iute.

Condimente pentru Gemeni: vanilie, ghimbir, curry, murături și ierburi, coriandru, chimen, turmeric

Rac

Racul preferă de obicei mâncarea de casă și condimentele tradiționale din țara sa natală. Deci, un Rac britanic va prefera cimbru, rozmarin, pătrunjel și salvie, în timp ce unul chinezesc va prefera pudră cu cinci condimente, ghimbir, fasole neagră, ulei de susan și sos de usturoi.

Condimente pentru Rac: ceapă, usturoi, busuioc, mentă, cimbru, foi de dafin, rozmarin, pătrunjel, salvie

Leu

Leului îi plac gusturile înflăcărate, delicatesele arzătoare de limbă. Vă recomandăm harissa, clasicul sos marocan de ardei iute, Chilli con carne, o tocană picantă care conține ardei iute, carne, roșii, fasole, dar și usturoi, ceapă și chimen sau Sik Sik Wat etiopian, un amestec făcut cu ardei iute, boia și schinduf care condimentează tocanele de pui și carne de vită.

..........

Vezi restul zodiilor și condimentele pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel