Campiona României, CFR Cluj, a primit trofeul Ligii I

CFR Cluj
CFR Cluj

În prezența a peste 20.000 de spectatori, aflați pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", jucătorii lui CFR Cluj au remizat, duminică, scor 1-1 (1-0), cu echipa Steaua, în etapa a XXXIV-a, ultima din acest sezon, și au primit din partea LPF trofeul Ligii I.

La finalul ultimului meci din acest sezon, componenţii echipei CFR Cluj au primit trofeul Ligii I din partea LPF şi inelele de campioni de la cotidianul ProSport, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc, duminică seară, la stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Gruparea bucureşteană din Ghencea a finalizat sezonul din acest an pe locul trei al clasamentului.

Jucătorii echipei campioane au salutat publicul de acasă, încântat că echipa lor favorită au câștigat trofeul Ligii I pentru a treia oară în istorie, după cele câştigate la sfârşitul sezoanelor 2007/2008 şi 2009/2010.

Înainte de decernarea medaliilor și a trofeului, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, într-un mic discurs adresat publicului, i-a dedicat acestuia ultimul trofeu, afirmând că-l merită ”din plin”.

"Am creat în Cluj o emulaţie extraordinară. Sunt mândru că sunt clujean, sunt mândru că sunt ardelean, vă dedicăm ultimul trofeu câştigat pentru că meritaţi din plin. Am dovedit în toată ţara că suntem cei mai buni şi că suntem campioana fotbalului românesc. Forza CFR. Promitem că vom câştiga trofee pentru că la CFR s-a implememtat o mentalitate de campioni”, a declarat Mureșan.

De asemenea, jucătorii echipei campioane au primit, în cadrul aceleiași ceremonii, și inelele de campioni, făcute la comanda ProSport, în ediţie limitată, din argint suflat cu aur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel