Lucian Bute îşi păstrează titlul. L-a trimis în lumea viselor pe Brinkley, după nouă reprize de meci - VIDEO

BUTE002[2]
BUTE002[2]

Lucian Bute şi-a apărat pentru a şasea oară titlul de campion mondial IBF la categoria supermijlocie şi a rămas neînvins în cele 27 de meciuri la disputate profesionişti. Pugilistul român a boxat noaptea trecută, împotriva americanului Jesse Brinkley, în vârstă de 34 de ani, pe care l-a făcut KO în repriza a 9-a.

Meciul lui Bute cu Brinkley nu a fost transmis de nicio televiziune din România, deşi această luptă a fost una deosebit de importantă în lumea boxului.

Deşi tactica lui Bute a fost aceeaşi, de "tocare" a adversarului cu multe directe şi upercuturi, americanul nu a putut să-i facă  faţă şi a încercat să stea cat mai departe de loviturile lui Bute. Tactica devensivă adoptată de Brinkley i-a permis gălăţeanului să iasă la atac şi l-a trimsi de două ori la podea pe american.

Mai întâi în repriza a5-a, când românul căuta KO-ul, dar adversarul era atent şi nu risca nimic. Până la urmă, inevitabilul s-a produs şi Brinkley s-a prăbuşit după ce a încasat o lovitura fulgerătoare. Apoi, în repriza a6-a, arbitrul a oprit meciul pentru că mănuşa de la mâna dreaptă a americanului s-a desfăcut. La reluarea partidei, Lucian Bute s-a năpustit asupra adevrsarului, dar acestaa rezistat eroic. Totuşi, în final, boxiorul român a prins un upercut care l-a trimis din nou la podea pe Brinkley.

Meciul s-a încheiat în repriza a9-a, când campionul  nostru a trimis un upercut de stânga care a penetrat rezistenţa americanului, de care a dat dovadă pe tot parcursul partidei, şi s-a oprit în bărbia acestuia, trimiţândul în lumea viselor.

"A fost o seară excelentă, vă mulţumesc că aţi fost alături de mine. Vă iubesc", a declarat Lucian Bute imediat după meci la Radio România Actualităţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel