EXCLUSIV  Bulai, scenă surprinsă în Herăstrău: "L-am văzut pe Năstase băgat în tufiș de un coleg din PSD să nu-i vadă lumea"

Sursa foto: Facebook Adrian Năstase
Sursa foto: Facebook Adrian Năstase

Cultul recunoașterii meritelor nu există în România, spun Vâlcu și Bulai în emisiunea „Nod în papură”, dându-l exemplu pe fostul premier Adrian Năstase.

„Societatea românească nu este foarte pregătită să accepte mecenatul. În momentul în care cineva dă bani, ar trebui să aibă o anumită recunoaștere...”, a transmis sociologul Alfred Bulai.

„Tu vorbești de bani de mecenat... nu există recunoaștere pentru cei care au făcut bine în politică. În perioada Năstase, 2000-2004, zbârnâia România, mergeau toate. A terminat autostrada București-Cernavodă în doi ani. Noi vorbim de patru ani pentru o fâșie în jurul Bucureștiului pe aici prin câmpie.

Năstase nu a fost bun! Deci nu este recompensată chestia asta prin vot, nu mai vorbim de alt tip de recunoștință...”, a răspuns Val Vâlcu.

Adevărul e că nici politicienii între ei nu se respectă

„Haide, spune-o pe aia adevărată, despre cum se comportă colegii lor, nu societatea. Cei care au lucrat cot la cot cu politicienii ăia. La PNL nici nu mai zic, dar la PSD pot să zic că l-am văzut în Herăstrău pe Năstase în tufiș. Vorbesc serios. Era cu altul de la PSD, iar ăla l-a băgat în tufiș să nu se vadă că vorbește cu Năstase. Tu îți dai seama ce nivel? Și ăla era din ăia bunii care vorbeau cu Năstase”, a explicat Bulai.

Cazul Dragnea: Cu trei zile înainte de arestare toți erau prieteni cu el

„Codrin Ștefănescu avea dreptate când le-a zis că erau prieteni cu Dragnea până acum trei zile și apoi s-au dezis toți de el. Ori asta ține de caracterul unor politicieni care nu încearcă să vadă ce are cineva bun sau rău. Fiecare politician, fie că îți e simpatic sau nu, are lucruri și bune și rele. Problema noastră este că în general obediența face să vedem lucrurile bune când e la conducere și lucrurile rele când nu mai este la conducere. Și dacă iese cu totul și moare... atunci vedem numai lucrurile bune, nu mai contează altceva.

Ce vreau să spun este că nu avem o instituție a mecenatului, nici societatea nu este pregătită pentru asta. E un pic mai complicat”, a mai zis sociologul.

Fază tare pe litoralul românesc cu Adrian Năstase

„Domne’, eu nu înțeleg cum e cu muzica dată tare. Când toată lumea reclamă, poliția nu face nimic. Fiecare își face de cap. Nu mai zic de litoral, am înțeles că acolo este plânsul și scrâșnirea dinților, nu e niciun fel de problemă. O să zică lumea «Ce, ai venit la mare ca să dormi?».”, a spus Bogdan Chireac, în emisiunea „Miercurea Neagră” de la DC News.

„Vorbim de litoralul românesc. Vă spun ultima dată când am fost la mare, n-am văzut pe nimeni cu cuțitul la gât obligat să meargă pe litoralul românesc. Am fost în Olimp Neptun și pe la două dimineața se auzea bass, cobor la recepție. «Ce faceți?». Era chiar în anul în care se plângea Adrian Năstase că nu putea dormi la vila lui Ceaușescu din Neptun. Mi s-a spus la recepție că nu au ce face, mai erau doi englezi care-și mai cereau banii înapoi.

Ni s-a spus că ni se returnează banii, că nu au ce face. Era vorba de un general din poliție care avea o discotecă, se filma o reclamă la nu mai știu ce bere. Discoteca respectivă era peste golf, la vreo doi kilometri”, a răspuns jurnalistul Val Vâlcu.

„Și Adrian Năstase nu putea să treacă peste generalul din poliție?”, întrebă Chirieac...

Citește restul aici: Fază tare pe litoralul românesc cu Adrian Năstase / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel