EXCLUSIV  Fază tare pe litoralul românesc cu Adrian Năstase / video

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Bogdan Chirieac și Val Vâlcu discută despre muzica dată tare atât în București, cât și pe litoralul românesc.

„Dacă vorbim de muzică dată tare, Bogdan Chirieac are multe de spus întrucât la câțiva kilometri de casa lui sunt câteva terase care îi fac să zornăie paharele în dulap”, a spus Val Vâlcu în emisiunea „Deferiți mass-media” de la DC News.

„Domne’, eu nu înțeleg cum e cu muzica dată tare. Când toată lumea reclamă, poliția nu face nimic. Fiecare își face de cap. Nu mai zic de litoral, am înțeles că acolo este plânsul și scrâșnirea dinților, nu e niciun fel de problemă. O să zică lumea «Ce, ai venit la mare ca să dormi?».

Am văzut că în țările civilizate la marile discoteci nu există muzică, fiecare participant are căști, afară, în aer liber. Au căști și în casca ta îți dai muzica cât se poate de tare. În Elveția s-a făcut o plângere că oamenii sunt deranjați de zgomotul de farfurii și de cel al pașilor de dans. Nu se aude niciun pic de muzică, dar când se zbat pe ringul de dans participanții se produce zgomot, iar localnicii erau deranjați. Cereau să mute discoteca în afara orașului doar pentru acest lucru”, a explicat analistul Bogdan Chirieac.

Bugetarii dorm deja la serviciu, nu vin la mare să facă același lucru!

„Uite, sunt 1.400.000 de bugetari. Dacă scădem armată, poliție, sănătate și educație tot îți rămân 600.000 de bugetari. Din aceștia mai scădem 100.000 de care are nevoie administrația, acte, autorizații, nu știu ce, restul plimbă hârtii. Ei nu se duc la mare să doarmă că ei dorm la serviciu! Alții nu se duc că n-au bani, adică privatul...”, a replicat Vâlcu.

Fază tare pe litoralul românesc cu Adrian Năstase

„Vorbim de litoralul românesc. Vă spun ultima dată când am fost la mare, n-am văzut pe nimeni cu cuțitul la gât obligat să meargă pe litoralul românesc. Am fost în Olimp Neptun și pe la două dimineața se auzea bass, cobor la recepție. «Ce faceți?». Era chiar în anul în care se plângea Adrian Năstase că nu putea dormi la vila lui Ceaușescu din Neptun. Mi s-a spus la recepție că nu au ce face, mai erau doi englezi care-și mai cereau banii înapoi.

Ni s-a spus că ni se returnează banii, că nu au ce face. Era vorba de un general din poliție care avea o discotecă, se filma o reclamă la nu mai știu ce bere. Discoteca respectivă era peste golf, la vreo doi kilometri”, a adăugat jurnalistul Val Vâlcu.

„Și Adrian Năstase nu putea să treacă peste generalul din poliție?”, întrebă Chirieac.

„Nu, a venit, a văzut că nu se poate, n-ai ce să-i faci”, a continuat Vâlcu.

„Deci n-are rost!”, a conchis analistul politic.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel