Brânzoaice ca la mama acasă. Aşa faci cele mai bune gogoşi

Loredana Brumă / 28 oct 2019 / 20:35 Salveaza PDF Comentarii

Brânzoaicele sunt gogoşile iubite de toată lumea. Vă prezentăm o reţetă simplă, pe care o vei adora. 

Ingrediente

 

Drojdie

Făină

Sare

Jumătate de kilogram de brânză

5 ouă

250 ml apa

Ulei

Citeşte şi De ce trebuie să ţineţi cartofii în apă înainte să-i prăjiţi. Trei trucuri utile gospodinelor

 

Mod de preparare

 

Se plămădeşte aluatul. Se lasă să crească coca. Se rade brânza şi se amestecă cu ouăle. Se împarte aluatul în mai multe părţi egale, se pune amestecul de brânză cu ou şi se împachetează. Apoi le punem la prăjit. Se pot servi cu zahăr pe deasupra, dulceaţă sau miere de albine.

Citeşte şi Prăjitură cu miere, cea mai uşoară reţetă. Desertul care va face să-ţi lingi degetele

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24