De ce trebuie să ţineţi cartofii în apă înainte să-i prăjiţi. Trei trucuri utile gospodinelor

Loredana Brumă / 28 oct 2019 / 18:35 Salveaza PDF Comentarii
Cartofi prăjiți
Cartofi prăjiți

Cartofii prăjiţi sunt cei mai uşor de pregătit. Vă prezentăm trei trucuri pe care orice gospodină trebuie să le cunoască. 

Tăiaţi cartofii de aceeaşi dimensiune

 

Dacă tăiaţi cartofii de dimensiuni diferite, aceştia nu vor fi gata în acelaşi timp. Este recomandat ca toţi cartofii să aibă aceeaşi dimensiune. În acest fel, toţi cartofii se vor prăji în acelaşi timp. 

Citeşte şi Aşa faci cei mai buni cartofi la cuptor. Secretul gospodinelor pricepute

 

Lăsaţi-i să se înmoaie în apă înainte de a-i prăji

 

Cartofii conțin amidon. Pentru a-l elimina trebuie să-i punem în apă înainte de a-i prăji. Astfel, cartofii vor fi mai crocanţi şi nu se vor mai lipi. Rețineți că, după ce i-aţi ţinut în apă trebuie să-i scurgeţi foarte bine.

Puneţi ulei suficient

 

Trebuie să punem suficient ulei. Fiecare cartof trebuie să fie acoperit de ulei. În acest fel, vor fi făcuţi mai bine.

Citeşte şi Nu mai arunca niciodată uleiul folosit în chiuvetă. Uite ce se poate întâmpla

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23