Ingrediente
Un kilogram de cartofi
2 linguri de ulei de măsline extravirgin
Sare
1 sau 2 căței de usturoi
1 lingură de cimbru.
Citeşte şi Prăjitură cu miere, cea mai uşoară reţetă. Desertul care va face să-ţi lingi degetele
Mod de preparare
Pasul 1. Primul lucru pe care îl vom face este să tăiem cartofii în felii subțiri.
Pasul 2. Tocăm usturoiul şi îl amestecăm cu uleiul extravirgin.
Pasul 3. Într-o tavă se pune o hârtie de copt, apoi punem cartofii. Se pune deasupra amestecul de ulei de măsline cu usturoi, după care se pune sare, piper şi cimbru.
Pasul 4. Introducem tava în cuptor timp de 30 de minte, la o temperatură de 180 de grade. Cuptorul trebuie să fie preîncălzit.
Citeşte şi De ce trebuie să ţineţi cartofii în apă înainte să-i prăjiţi. Trei trucuri utile gospodinelor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News