BPN: Cei 22 de primari din Argeș rămân în PDL. Lovitură pentru PMP

Basescu
Basescu

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis invalidarea deciziei Consiliului de Coordonare Judeţean al organizaţiei democrat-liberale de Argeş în urma căreia 21 de primari ai formaţiunii au fost excluşi din partid, scrie Agerpres. Este prima lovitură a PDL-ului. Traian Băsescu pierde, astfel, cei 21 de primari, care s-ar fi îndreptat spre Partidul Mișcarea Populară. Unul dintre primari, Iulian Miu, a spus, la RTV, că așteaptă o decizie scrisă, pe care o va contesta în instanță. Dacă primarii își dau demisiile și se înscriu în PMP, ei își pierd statutul de primar. În schimb, dacă sunt demiși și se înscriu, devin primari ai PMP. 

Duminică, Comisia Naţională de Integritate, Statut şi Litigii (CNISL) a PDL a anunțat că urmează să propună BPN invalidarea şedinţei Consiliului de Coordonare Judeţean (CCJ) al Organizaţiei PDL Argeş în care s-a decis excluderea din partid a 21 de primari democrat-liberali, potrivit Puterea.

Primarii contestă decizia
Primarul din Ungheni, Iulian Miu a spus cu privire la invalidarea deciziei de a fi excluși din PDL, că "Dragoste cu forța nu se poate". El a adăugat că "Nu ne poate forța cineva, nu are cum".

Miu a mai spus: "Așteptăm o dispoziție scrisă din partea BPN și de la Comisia de Integritate, Statut şi Litigii, pe care o vom ataca în instanță". El a conchis: "Nu are legătură vizita președintelui cu excluderea noastră. Acea ședință a fost acum o lună de zile".

BPN al PDL a decis în 22 iulie, dizolvarea Biroului Permanent Judeţean al Organizaţiei de Argeş şi numirea ca preşedinte interimar a deputatului Cătălin Teodorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel