EXCLUSIV  AVERTISMENT pentru o ZODIE. Cine are PROBLEME. "Supărăcioși, IRASCIBILI. Fiți ATENȚI!"

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a făcut previziunile astrale pentru zodii. Iată avertismentul transmis pentru una dintre zodii. 

"Dacă ar fi să vă spun pe ce ar trebui să vă focusați săptămâna aceasta, ar fi pe partener. Marte va trece în Berbec și oarecum guvernează casa partenerului, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți mai atent. Ori vă ascunde lucruri, ori nu se simte bine, ori are niște probleme, iar voi v-ați focusat doar pe voi. Ei bine, încercați zilele acestea să fiți mai pregătit către el", le spune astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, nativilor Taur. 

"Nu uitați că Saturn se pregătește să iasă din casa a 10-a a carierei. O să respirați mai ușor din data de 1 iulie, dar asta nu înseamnă că săptămâna asta nu treceți iar prin niște cazane să zic așa. La serviciu sunt niște momente care vă supără sau care vă dau încredere, este foarte interesant. Unii dintre voi veți fi mai încrezători că răbdarea pe care ați avut-o o să dea roade, dar alții dintre voi veți fi foarte supărăcioși și irascibili și necăjiți", a completat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel