EXCLUSIV  Atenționare pentru Taur, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Vărsător. Marte aduce schimbări. Renunțați la ce e TOXIC

Atenționare pentru zodii/ foto pexels Julie Carver
Atenționare pentru zodii/ foto pexels Julie Carver

Mai multe zodii sunt atenționate în acest weekend, în contextul în care Marte se pregătește să intre în Capricorn, luni, 24 ianuarie, unde va sta până în 6 martie. 

După acest weekend, Marte va intra în Capricorn și va veni cu atitudini foarte clare, tranșante, ce nu vor lăsa loc de răzgândiri. În același timp, vine și cu lecții importante pentru fiecare zodie. 

Taur

Să fii mai atent/ă la locul de muncă. Vor fi situații care, deși pe moment pot părea de criză, ar putea fi chiar oportunități. Încearcă să fii cât mai implicat în ceea ce se întâmplă la locul de muncă. 

Fecioară

Muncă și la serviciu, muncă și în weekend acasă. Muncă, grijă pentru animale, treburi gospodărești. Când îți faci un plan pentru zilele următoare, gândește-te că trebuie să fii flexibil. 

Scorpion

Marte va intra în casa a treia săptămâna viitoare, o să începi să vezi roadele muncii tale. Vei fi destul de preocupat de bani. Mercur se va apropia de Soare în casa a patra și e o încăpățânare undeva. Atenție să nu apară încă de la serviciu. 

Capricorn

Renunțați la idee că ”am ghinion, soare nu mă vrea, destinul nu mă iubește”. Mercur retrograd se va întâlni cu Soarele în casa a doua, pregătiți-vă și de o cheltuială. 

Vărsător

Preocupați-vă de sănătate. Marte vă dă combustibilul necesar. Renunță la tot ce este toxic în viața ta. 

Marte în Capricorn până în 6 martie. Vine cu decizii bruște, radicale. Fără nervi, dar cu strategie

Marte în Capricorn ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte. Ele vor avea efecte pe termen lung. Vom dori să fim şefi într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile mult mai pragmatic. Pe alocuri ţi se va părea nedrept, pentru că se vor lua decizii - nu doar tu vei lua decizii, ci şi alţii - dar nu avem cum să luptăm. 

În 6 martie, Marte intră în Vărsător şi poate acolo ne va face mai flexibili din anumite puncte de vedre. Dar cât e în Capricorn, e foarte bossy, e foarte dur, e foarte intransigent, foarte teritorial. Îşi maschează foarte bine furia, o implică în proiecte serioase. Adică nu o să vedeţi persoane cu Marte în Capricorn să se certe, să se enerveze, ci sunt strategi foarte buni.

Citește pe astrosens.ro influența pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel