EXCLUSIV  Atenție mare la careul Marte - Saturn! Evenimente neprevăzute pentru o ZODIE

Zodii 2019
Zodii 2019

Horoscop 21 - 27 octombrie 2019. Sfârșitul lunii octombrie vine cu o mare încărcătură emoțională, pentru nativii unei zodii. Vor avea tendința să se panicheze. De fapt, rezolvarea problemelor este ușor de găsit. 

"Nativii Taur trebuie să se gândească foarte bine dacă au procedat corect în zona relațională. De ce? Pentru că nu doresc schimbarea deloc. Voi ați vrea să rămeți acolo unde sunteți, să continuați la fel viața. În schimb, persoana cealaltă simte nevoia de reconfigurare. Dacă persoana iubită vine cu reproșuri, gândiți-vă că trebuie să vă schimbați. Dacă nu se întâmplă lucrul acesta, sfârșitul de săptămână vă va da impresia de panică, de genul: aoleu, ce se întâmplă?. Aveți tendința de a vă descărca, de a vă contrazice, nu vă mai convine nimic. Dar, de fapt, nu ceilalți sunt de vină, ci trebui să căutați la voi problema.

Puțină grijă la serviciu, pentru că acel careu între Marte și Saturn, de la sfârșitul săptămânii, s-ar putea să vă aducă evenimente neprevăzute și foarte neplăcute", este mesajul astrologului Daniela Simulescu pentru nativii Taur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel