Atac armat California. Momente dramatice - VIDEO + update 6

Atac armat California. Momente dramatice - VIDEO + update
Atac armat California. Momente dramatice - VIDEO + update

Zeci de persoane au fost împuşcate într-un atac armat în California, informează The Independent.

Mai multe persoane au fost rănite într-un incident armat produs, în cursul nopţii de miercuri spre joi, într-un bar din sudul statului american California, au comunicat serviciile de pompieri şi media americane. Ambulanţe au fost chemate la barul „Borderline Bar and Grill” din localitatea Thousand Oak pentru a acorda îngrijiri victimelor.

Update 6: Cel puţin 11 persoane au fost rănite, au anunţat serviciile de pompieri şi poliţia, potrivit France Presse. Conform Los Angeles Times, care citează un responsabil al serviciilor de securitate, cel puţin treizeci de focuri au fost trase. Un martor neidentificat citat de cotidian a declarat că un bărbat a intrat în bar în jurul orei 23.30 şi a început să tragă cu un 'pistol negru'. 'A tras de multe ori, de cel puţin treizeci de ori, am auzit încă focuri de armă în timp ce toată lumea a părăsit barul', a adăugat acest martor citat de LA Times.

Update 5: Un polițist a fost împușcat, potrivit reprezentantului Poliției locale din Ventura. Deocamdată, nu se știe dacă a murit sau nu.

Update 4: „Pompierii şi primele echipe de intervenţie au sosit la locul unde au fost semnalate focurile de armă” şi „mai mulţi răniţi”, a indicat serviciul de pompieri din comitatul Ventura, pe Twitter, fără a preciza circumstanţele incidentului.  

Update 3: Suspectul, momentan, nu a fost prins. Oamenii sunt avertizați să evite zona.

Update 2: Ofiţerii aflaţi la faţa locului au informat că acesta a tras de cel puţin 30 de ori în persoanele care se aflau în bar.

Update 1: Potrivit martorilor, atacatorul ar fi împuşcat un agent de securitate aflat în faţa barului, apoi a intrat în clădire unde a aruncat mai multe grenade fumigene.

Conform Sky News, atacatorul a fost descris ca fiind un bărbat tânăr din Orientul Mijlociu, îmbrăcat în negru şi înarmat cu o puşcă semiautomată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel