EXCLUSIV  Astrograma lui Joe Biden. Daniela Simulescu, informație TARE, ce urmează după alegerile din SUA: Va ajuta întreaga PLANETĂ, o pasăre Phoenix

Suntem la finalul primei luni din 2021, un an de la care avem mari așteptări, iar cel mai important eveniment al lunii a fost fără îndoială învestirea lui Joe Biden, cel de-al 46-lea președinte al SUA.

Pe 20 ianuarie, toată planeta a fost cu ochii pe ceremonia în urma căreia cel mai important om al momentului a depus jurământul.

Astrograma lui Joe Biden este o adevărată antologie de renașteri, un manual astral despre cum să o iei de la capăt de fiecare dată, chiar și după cele mai cumplite clipe prin care poate trece o ființă umană. Și când spun asta mă refer la faptul că are Soarele, Mercur, Venus și Marte, toate în semnul Scorpionului. Să recapitulăm câteva dintre episoadele tragice sau eșecurile omului Joe Biden: prima soție și fiica (bebeluș fiind) au murit într-un accident de mașină, a suferit două anevrisme, în 2015 și-a pierdut fiul bolnav de cancer cerebral, a candidat de mai multe ori la președinție fără succes.

Orice persoană care are un marcaj important de Scorpion în harta natală va avea un destin marcat de crize profunde, de situații la limită, de pierderi, dar și o determinare uimitoare de a o lua de la capăt de fiecare dată. Adică să fie o pasăre Phoenix. Tot acest aspect vine la pachet cu siguranță și cu multe secrete bine păstrate sau cu unele fapte mai neortodoxe. Dar în plină pandemie, cine putea fi ales președinte al celei mai puternice țări din lume dacă nu un om care a renăscut din propria cenușă?

În plus, faptul că are Luna în Taur îl va ajuta sau va ajuta întreaga planetă să mai atenueze din acțiunile fostului președinte, Donald Trump. Și să creeze un climat de stabilitate. Măcar aparentă. 

Uranus îi va face opoziție, iar Saturn careu, cu Martele natal în 2021, deci va fi nevoit să ia destule decizii controversate, legate de forțele militare sau să ducă negocieri foarte dure și tensionate cu multe instituții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel