EXCLUSIV  Astrograma Corinei Crețu. Daniela Simulescu: A fost mânată de dorința de stabilitate și siguranță

Corina Crețu, astrogramă
Corina Crețu, astrogramă

Astrologul DCNews i-a realizat portretul astrologic al Corinei Crețu, europarlamentar şi fost comisar european. 

Corina Crețu s-a născut pe 24 iunie 1967, în orașul București. Soarele se afla în semnul Racului. Și ca orice persoană guvernată de această zodie, a fost mânată de dorința de stabilitate și siguranță, de a pune baze și de a-și respecta rădăcinile indiferent unde s-ar duce. Mercur în Rac i-a oferit o memorie foarte bună, dar și un mod de a comunica plin de tact și diplomație.

Cu Venus în Leu, nu îi este frică să se afișeze, este competitivă, are mare încredere în capacitățile sale, dar și adevărate calități de lider. Mai ales că Venus este alături de Jupiter, un aspect responsabil de oportunitățile de creștere și expansiune în afara granițelor. Dar ceea ce o face un diplomat foarte bun este poziția lui Marte în Balanță. Planeta acțiunii în semnul echilibrului. Știe ce și când să negocieze, să păstreze aparențe, să evite stările conflictuale cu grație, să lupte pentru drepturi egale.

Nodul Sud în Scorpion i-a asigurat un simț strategic uimitor, dorință de putere și control, intuiție, pasiune, și dorința de a demonstra. În plus, o sprijină în a depune eforturi considerabile pentru a obține fonduri. 

Ca o concluzie a astrogramei: Corina Crețu este o nativă care reușește să îmbine interesele țării cu interesele Uniunii Europene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel