Aplicaţia preferată a CORPORATIŞTILOR în timpul pandemiei. Se simt din nou ca la birou

Corporatiştii care sunt forţaţi să muncească de acasă în plină pandemie se confruntă zilnic cu dorul vieţii de la birou. Zgomotul, discuţiile cu colegii, şedinţele în săli pline de oameni, toate astea le lipsesc. Dar, acum le pot avea înapoi, chiar din propria casă. 

Dacă pandemia te-a făcut să simţi nostalgie faţă de viaţa de la birou, Kids Creative Agency a venit cu o soluţie: site-ul imisstheoffice.eu. Când deschizi site-ul, apasă pe butonul PLAY din colţul din stânga-jos şi vei auzi o mulţime de sunete extrem de obişnuite într-un birou plin de oameni: conversaţii în şoaptă, un ventilator, telefoane care sună şi multe altele. Sunt chiar şi sunete deranjante, precum apăsatul butonului de la pix. 

Site-ul NU este doar un generator de zgomot

Site-ul are şi alte opţiuni, nu doar cea de generator de zgomote. Are şi o hartă virtuală a unui spaţiu de lucru de unde poţi activa anumite sunete, în funcţie de preferinţe, scrie theverge.com. Spre exemplu, dacă vei apăsa pe automatul de apă, vei auzi sunetul unui pahar care se umple cu apă. Dacă apeşi pe imprimantă, vei auzi cum se printează mai multe foi. 

Site-ul a fost creat pentru a le aduce aminte celor care îşi doreau să muncească mai mult de acasă dar acum abia aşteaptă să se întoarcă la birou că trebuie să preţuiască viaţa în colectivitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel