Anunțul Monicăi Macovei despre M10. "Să intre în alianțe"

Monica Macovei a anunțat, marți, că M10 are o nouă conducere. Politiciana sfătuiește noua conducere a M10 să intre în alianțe politice cu alte forțe politice de dreapta. 

Iată ce a scris Monica Macovei pe Facebook: 

De astăzi, M10 are o nouă conducere, aleasă prin vot.

Eu nu am candidat pentru nicio funcție de conducere, așa cum am anunțat încă din ședința M10 din 11 iunie 2016 și am transmis pe lista internă a membrilor partidului. Aceasta a fost și ideea atunci când am decis să construiesc un partid: să pun piatra de temelie.

Sper ca noua conducere, formată din oameni tineri, în marea lor majoritate, corecți, profesioniști și integri să facă o politică transparentă care să înlocuiască politica blaturilor în care trăim de 26 de ani. Adunarea Generală de alegere a noii conduceri, care a avut loc pe 26 iunie 2016, a ales-o, cu o mare majoritate, pe Ioana Constantin, președinte al partidului M10.

(...)

Sfatul meu pentru noua conducere M10 este să intre în alianțe cu alte forțe politice de dreapta sau centru dreapta, inclusiv cu cele care au început ca partide locale. Numai așa se poate crea un pol de dreapta adevărat și curat care să reformeze clasa politică și să mențină România cu fruntea sus, pe direcția VEST. Ca membru fondator al M10 și simplu membru de partid, îmi doresc ca partidul să crească sănătos și să ajungă în următorii ani o forță politică, împreună cu alte partide politice noi și corecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel