Dumitru Bădrăgan: PRU exclude o alianță cu UDMR la guvernare

Dumitru Bădrăgan, candidat PRU la Camera Deputaților, a anunțat la DC News Live singurul partid cu care formațiunea sa politică nu dorește alianță la guvernare.

"Este exclusă o alianță cu UDMR. Ați văzut că UDMR a atacat frontal două ministere: Mediu și Cultura? V-ați uitat, că tot vorbim despre Dobrogea, și ați facut o comparație vreodată între sumele care au plecat pe refacerea zonelor arhitecturale și istorice din orașele din Vestul țării și cele din Estul României? Din păcate, la nivelul județului Constanța, nu am avut o accesibilitate atât de mare astfel încât să vedem zona peninsulară, zona veche a Constanței care să arate precum arată zona veche din orașele Timișoara, Oradea, Cluj...", a spus Dumitru Bădrăgan la interviul DC News Live.

Pe de altă parte, politicianul a explicat în ce condiții PRU va încheia o eventuală alianță la guvernare după scrutinul electoral din 11 decembrie. "Noi nu intrăm într-un joc în care spunem cu oricine, exclus PSD sau exclus USR. Noi mergem într-o gândire în care spunem  «cu cei care gândesc pentru România»", a precizat candidatul PRU la Camera Deputaților. 

Declarația integrală de la minutul 1:07:17 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel