Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, operat

La pauza meciului Dunărea Călărași - Rapid, decisiv pentru promovarea în primul eșalon, la scorul de 1-0 pentru gazde, de nervi, Dan Alexa a spart geamul usii de la vestiar si s-a taiat la mana.

Antrenorul Rapidului a fost bandajat şi dus la ambulanţă, iar apoi a fost trasnportat la spital. Între timp, scorul final a fost 3-0 pentru Dunărea Călăraşi, echipă care a preluat şefia Ligii 1. Rapidul are acelaşi număr de puncte, 34, dar un golaveraj mai slab, iar din play-off au mai rămas de jucat patru etape. Locul 2 din Liga 2-a dă un baraj la care mai participă coupanta locului 2 din seria a doua şi ocupanta locului 6 după disputarea play-out-ului în Liga 1.

"Alexa a fost operat, se mai întâmplă şi asemenea accidente. El trăieşte pentru Rapid şi pentru alţi jucători. Nu este în regulă ce a făcut. A şi alunecat, era şi foarte nervos, să sperăm că va fi bine", a spus Dinu Gheorghe la Dolce Sport.

Dan Alexa are 36 de ani şi a jucat fotbal în Liga 1 la Politehnica Timişoara, Universitatea Craiova, Dinamo (2002-2004, 2006) şi Rapid. Consacrarea a cunoscut-o la Dinamo, cu care a cucerit în 2004 campionatul şi Cupa României.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel