DCNews Sanatate Vinul fiert cu scorțișoară, o băutură delicioasă, dar periculoasă. Cinci efecte adverse

Vinul fiert cu scorțișoară, o băutură delicioasă, dar periculoasă. Cinci efecte adverse

Vinul fiert cu scorțișoară, o băutură delicioasă, dar periculoasă. Cinci efecte adverse

Deoarece vinul fiert este făcut cu o cantitate mare de zahăr, poate duce la creșterea în greutate. 

Cel mai utilizat vin fiert este cel roșu. Potrivit medicului Marina Grigore, specialist în apifitoterapie, persoanele care prezintă un nivel ridicat de trigliceride, cei care suferă de migrene, persoanele care încearcă să slăbească şi femeile gravide nu trebuie să consume vin roșu.

“Vinul conţine de asemenea, calorii goale, care pot duce la creşterea în greutate. Consumul excesiv de alcool este asociat cu efecte negative asupra sănătăţii, ce includ creşterea riscului de cancer, boli hepatice, amplificarea presiunii sangvine, insuficienţă cardiaacă şi dependenţă”, explică Marina Grigore. 

Cinci efecte adverse al consumului de vin fiert cu scorțișoară 

1. Te îmbată mai repede

Băuturile calde sunt absorbite foarte rapid de corpul uman, se duc repede din stomac în intestine şi de acolo trec direct în sânge. 

2. Te îngrașă

Te poți trezi cu kilograme în plus, din cauza zahărului pus în vinul fiert. Mai multe detalii găsiți pe DC MEDICAL.

Știri similare din categoria Sanatate Vezi toate articolele