Amestecă suc de lămâie cu ulei de măsline. Vei rămâne uimit de rezultate

Uleiul de măsline și sucul de lămâie oferă o combinație puternică de vitamine, minerale, antioxidanți și grăsimi sănătoase. Acesta este motivul pentru care acest combo este recomandat pentru păr, unghii şi piele. De asemenea, uleiul de măsline şi sucu de lămâie combate constipaţia. 

Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature

Antioxidanții sunt esențiali pentru încetinirea efectelor îmbătrânirii. O lingură de suc de lămâie și ulei de măsline oferă în fiecare zi o porţie sănătoasă de antioxidanţi. Acest amestec conține vitamina E, care reduce ridurile. 

Este excelent pentru păr, piele și unghii

Părul și unghiile tale nu sunt țesuturi vii din punct de vedere tehnic și, ca atare, pot deveni uscate și fragile fără hidratare externă. Sucul de lămâie și uleiul de măsline fac o treabă fantastică la hidratare, oferind în același timp nutrienți esențiali. Pur și simplu odihnește-ți degetele în amestec timp de 15-30 de minute și apoi masează-ți unghiile.

Acest combo magic are și proprietăți antiseptice și astringente, ceea ce îl face un toner util pentru piele. Se consideră că amestecul combate probleme legate de pielea uscată, solzoasă sau mătreaţă.

Combate constipația

Uleiul de măsline este un laxativ natural, deoarece netezește interiorul intestinelor și ajută scaunul să rețină mai multă apă, astfel încât să fie mai moale. Sucul de lămâie are proprietăți antiinflamatoare, care pot relaxa suficient intestinele pentru a produce o mișcare intestinală sănătoasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel