Alexandru Mitriță impresionează în Statele Unite

Alexandru Mitriță se dovedește un transfer reușit pentru New York City FC.

Alexandru Mitriță (23 de ani) i-a costat pe americanii de la New York City FC nu mai puțin de 8,5 milioane de dolari și este al treilea cel mai scump jucător transferat vreodată în MLS. Americanii sunt însă mulțumiți cu investiția făcută. Mitriță i-a impresionat deja ape americani.

Mitriță a intrat rapid în grațiile antrenorului Domenec Torrent după chiar prima aprtidă. Totuși, acesta e conștient că Mitriță nu-l poate înlocui pe David Villa, jucător care a evoluat la New York City între 2014 și 2018.

"Lumea crede despre Mitriță că-l înlocuieşte pe David Villa, dar nu, nu este adevărat. "Mitri" (cum este el alintat de americani) este un jucător de top, joacă extraordinar. Dar nu mă aştept ca "Mitri" să marcheze 30 sau 25 de goluri. Trebuie să marcăm cu toată echipa", a declarat Domenec Torrent în presa americană.

La rândul lui, Alexander Ring a susținut că "Nu ar trebui să ne aşteptăm la minuni din partea lui în primele meciuri. Este cu adevărat un tip plăcut, calm, timid poate cum eram şi eu când am venit. O să treacă timp ca să-l cunoaştem şi ca el să ne cunoască. Cred că putem să ne cunoaştem mai bine în iunie sau iulie, când va avea câteva meciuri disputate.

Dar dacă l-ai vedea la antrenamente, este uimitor ce poate face puştiul cu mingea. Ai nevoie de timp ca să te obişnuieşte cu MLS, dar suporterii o să-l iubească, sunt sigur", a mai spus căpitanul echipei newyorkeze.

Citește și:

EURO 2020. Lotul României pentru dubla cu Suedia și Feroe. Contra a făcut anunțul

Atletico Madrid. Diego Simeone, decizie după eliminarea echipei sale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel