Atletico Madrid. Diego Simeone, decizie după eliminarea echipei sale

Conducerea echipei Atletico Madrid a luat o decizie în privința antrenorului Diego Simeone.

Argentinianul Diego Simeone a fost confirmat vineri ca antrenor la Atletico Madrid, în ciuda eliminării echipei din Liga Campionilor după dubla cu Juventus Torino (2-0, 0-3), a anunţat Miguel Angel Gil, principalul acţionar al clubului din capitala Spaniei.

'Am toată încrederea în proiectul nostru sportiv şi în Simeone care a fost numit în 2011 şi va fi antrenor până în 2022. Sunt sigur că vom înregistra rezultate foarte bune în următorii trei ani aşa cum am făcut-o şi până acum. Sunt convins că Diego va împlini un deceniu pe banca tehnică a grupării schimbând istoria clubului. O zi proastă nu trebuie să ne facă să ne pierdem busola, a declarat Gil.

De la sosirea sa la formaţia madrilenă, Simeone a obţinut cu Atletico toate trofeele pe care le putea câştiga cu excepţia Ligii Campionilor: Europa League de două ori (în 2012 - finală disputată la Bucureşti şi în 2018), La Liga în 2014 şi Cupa Spaniei în 2013. Eliminarea din actuala ediţie a Ligii Campionilor ar putea însemna, potrivit presei spaniole, plecarea unor jucători importanţi, cum ar fi căpitanul Diego Godin (33 ani) şi Filipe Luis (33 ani).

Citește și:

Amicale de lux pentru România U21. Mirel Rădoi a anunțat lotul

Indian Wells, Bianca Andreescu - SECRETUL SUCCESULUI său. Rescrie istoria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel