Alex Ioniță, transfer la Craiova. Mureșan, decizie finală

Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre posibilul transfer al lui Alex Ioniță de la campioana României la Universitatea Craiova.

Alex Ioniţă nu a făcut un secret din faptul că i-ar plăcea să joace la Universitatea Craiova, dar speranţele mijlocaşului de 23 de ani de a evolua în Bănie au fost spulberate de directorul general al campioanei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, potrivit Digi Sport.

Oficialul formaţiei din Gruia a spus că nu se pune problema ca fostul jucător de la Astra Giurgiu să fie vândut la o rivală din Liga 1.

"Ioniţă nu a fost pedepsit pentru declaraţii, la Malmo. E un jucător talentat, care mie îmi place tare mult. I-am dat multă încredere şi l-am încurajat, sper să-şi dea drumul la joc. Nu se pune problema să-l dăm la Craiova. E un jucător de care avem nevoie şi ar fi păcat să-l dăm la alţii", a declarat Mureşan.

"La început, Toni ne-a spus că ne trebuie un mijlocaş ofensiv, dar se pare că nu mai e o prioritate, pentru că avem un astfel de jucător în lot. De exemplu, Ioniţă a jucat foarte bine în ultima partidă", a explicat Mureşan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel