Alegeri cu scandal în PNL. Orban, o victorie. Suporterii săi, scandări ca la meci când a intrat Rareș Bogdan

Foto Facebook Monica Anisie
Foto Facebook Monica Anisie

Rareş Bogdan a fost întâmpinat de suporterii ”echipei adverse” cu scandări ca la meci (Orban!Orban!) când a intrat la declaraţiile dinaintea alegerilor interne din PNL Sector 3, acolo unde Antonel Tănase, care îl susţine pe Ludovic Orban la şefia PNL, a câştigat un nou mandat la conducerea filialei. 

"Sunt cumva supărată sau surprinsă pentru că zilnic aud insinuări de genul că în funcţie de rezultatul de la Congres, premierul Florin Cîţu va fi înlăturat. Credeţi-mă şi uitaţi-vă la mine. Sunt intoxicări şi minciuni sfruntate, pentru că acest Guvern va guverna opt ani de zile, în frunte cu Florin Cîţu. Opţiunea mea pe 25 septembrie este singura care va duce la reformarea acestui partid, Florin Cîţu. Este atât de simplu", a declarat Alina Gorghiu înainte de vot. 

Ulterior, la tribună a venit europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, care a afirmat că Ludovic Orban va rămâne preşedintele Camerei Deputaţilor şi când nu va mai fi preşedintele PNL. 

Sccandările suporterilor lui Orban s-au auzit din nou, în sală.

"Guvernul României este condus de Florin Cîţu. Pentru România, Florin Cîţu este o şansă uriaşă astăzi, pentru că este un Mario Draghi pentru România, gândeşte economic. Deci pe 26 septembrie, dimineaţa, vă aştept în Modrogan, alături de noul preşedinte al PNL şi alături de preşedintele Camerei Deputaţilor. Da, Ludovic Orban este preşedintele Camerei Deputaţilor şi va rămâne acolo, vă asigur", a spus Rareş Bogdan. 

Ludovic Orban: "Eu nu am tranşat nimic"

"Toate pozițiile pe care le-am dobândit de-a lungul carierei le-am dobândit numai datorită celor care de fiecare dată duc toate bătăliile pentru ca PNL să fie cel mai puternic partid din România. Le-am garantat că PNL rămâne principalul adversar al PSD și al modului distructiv în care PSD afectează istoria României și singura forță politică ce are capacitatea de a învinge PSD în alegeri, așa cum am făcut în alegerile locale parțiale, când PNL a obținut 40,5%.Se vorbește despre 8 ani de guvernare.

Eu îmi doresc să guvernăm 12 ani, 16 ani, 20 de ani, dar nu putem realiza lucrul acesta decât dacă guvernăm bine, dacă efectele guvernării noastre aduc beneficii pentru cetățenii români și dacă guvernăm cu fața spre oameni. Acest lucru îl poate face PNL, doar cu acea reprezentare guvernamentală pe care o hotărăște partidul și baza lui.

Eu nu sunt profet, nu știu ce se va întâmpla pe 25 septembrie și nu am tranșat nimic. Ce pot să vă spun, în schimb, este că voi da tot ceea ce este mai bun din mine pentru a vă convinge că merit să conduc PNL în următorii 4 ani, nu pentru mine, nu pentru cei din jurul meu, ci pentru fiecare membru al PNL și pentru România", a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel