ALDE, fărâmițat de partidul lui Constantin. Atacuri fără precedent

Daniel Constantin
Daniel Constantin

Partidul lui Daniel Constantin atrage tot mai mulți lideri din ALDE, ceea ce a declanșat atacuri fără precedent din partidul care l-a dat afară pe fostul copreședinte. 

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița, anunță că ”trâmbițașul Georgică Dumitru urmează calea 'manelistului' politicii românești”. 

”În ultimele două zile, cinci membri ALDE, din diverse filiale au anunțat că părăsesc Alianța Liberalilor și Democraților. După moda lansată de `manelistul` politicii românești, Daniel Constantin, aceștia și-a făcut o strategie de a transmite presei succesiv comunicate de presă, în care anunță că sunt urmați de valuri de sute de membri din toată țara. Vineri, a venit rândul lui Georgică Dumitru, de la ALDE Dâmbovița, trâmbițașul de serviciu al lui Daniel Constantin. E lucru mare să demisionezi dintr-o organizație în momentul în care ai aflat că de două zile nu mai faci parte din organizație, însa așa dă bine în poză.” a declarat Ionel Petre. 

Președintele ALDE Dâmbovița susține că ”de la organizația municipală dintr-un efectiv de 487 de membri `au părăsit` partidul un numar impresionant de un membru, care a reușit performanța de a trece neobservat și de a rămâne veșnic necunoscut în rândul cetățenilor județului Dâmbovița. Cu siguranță dacă ar fi fost mai mulți, i-ați fi văzut în conferința de presă.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel