5 suporteri ai U. Craiova protestau în faţa DNA împotriva lui Mircea Sandu. 3 au fost ridicaţi de jandarmi

mircea sandu
mircea sandu

Cinci suporteri ai echipei de fotbal Universitatea Craiova aşteaptă luni dimineaţă, la DNA sosirea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, trei dintre aceştia fiind ridicaţi de jandarmi şi duşi la poliţie pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi constituire de grup.

Cei trei suporteri au fost duşi la secţia 3 poliţie din Capitală unde vor fi cercetaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi constituirea unui grup organizat, informează Mediafax.

Alţi suporteri au rămas în apropierea sediului instituţiei.

Suporterii Universităţii Craiova au venit luni dimineaţă, în faţa sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde este aşteptat Mircea Sandu, pentru audiere în dosarul excluderii Universităţii Craiova.

Aceştia şi-au motivat prezenţa în faţa DNA prin faptul că doresc să-l intimideze pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, întrucât de ani de zile, Sandu "îşi bate joc" de echipa craioveană prin deciziile pe care le-a luat la nivelul federaţiei.

Suporterii au mai susţinut că de când este la conducerea FRF, Sandu a acaparat instituţia şi o controlează cum vrea el, astfel că ar trebui să plece "în cătuşe" de la DNA.

Cei cinci suporteri au fost legitimaţi de mai mulţi jandarmi prezenţi la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel