EXCLUSIV  2022, an catastrofal pentru o ZODIE: Un pas înapoi, probleme de sănătate, plecați, evadați! 11 mai - 28 octombrie e important pentru tine!

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Horoscop 2022. Ce-ți rezervă astrele pentru anul viitor și care e zodia care va avea mult de tras.

"De la 2022 majoritatea are așteptări. În primul rând, vreau să-ți atrag atenția că în 2022 trebuie să faci un pas înapoi. Încă de la începutul anului! Nu-ți place ce auzi, sunt sigură, că Berbecului nu-i place să piardă timpul.

Spun asta pentru că Jupiter se va afla în casa a 12-a pentru o perioadă și-și amintesc să-ți aduci aminte ce s-a întâmplat între 14 mai și 28 iulie 2020, cum ai resimțit perioada aia, ce s-a întâmplat, pentru că de la începutul lui 2022 vei retrăi totul la un nivel mult mai mare, mult mai amplificat.

Cu Jupiter în casa a 12-a e cazul să faci lumină în partea ascunsă, pe care nu o vede nimeni, în temeri, în anxietăți, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter te face regizor, să stai în spate, să observi, să analizezi!

Am o rugăminte la voi, cu Jupiter în casa a 12-a, în Pești, vorbim de probleme de sănătate care trebuie rezolvate, probleme ale voastre sau ale celor dragi, poate pot fi vești de persoane dragi, de persoane la care nu v-ați fi așteptat.

De asemenea, cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de sănătate, de probleme grave, serioase și vă atrag atenția că Jupiter poate amplifica. Dacă în ultimul timp n-ați avut timp, nu v-ați gândit, nu v-a păsat, simptomele se pot agrava, croniciza și vă treziți cu ceva ce nu v-ați fi dorit niciodată, iar Jupiter vine și zice: Uite, tu acum trebuie să stai liniștit, să te așezi și să-ți dai seama ce vrei să faci cu viața ta. Profitați de momentul acesta, cel puțin la începutul anului.

Jupiter va sta până în luna mai, deci prima parte a anului faceți un pas în spate și uitați-vă din spate la ce se întâmplă în viața voastră.

Cu Jupiter - Neptun, mulți veți dori să vă înstrăinați, să plecați, să părăsiți. Nu o să vă mai placă orașul, țara, comunitatea din care faceți parte. În 2021 v-ați dat seama care vă sunt vecinii și în 2022 vă faceți planuri să evadați pur și simplu să evadați!

Ce urmează în perioada 11 mai - 28 octombrie! E important pentru tine!

Între 11 mai și 28 octombrie Jupiter va intra în semnul vostru, Jupiter, marele benefic, cel care-ți amplifică și ce-i bun și ce-i rău. Ei, aici nu doar că veți reveni de unde ați dat un pas în spate, însă veți merge și în față. Dintr-o dată în această perioadă vedeți luminița de la capătul tunelului. Sunteți conștient de cine sunteți, cum sunteți, ce aveți și mergeți mai departe. Construiți, sunteți încrezători, vreți lucruri noi, job nou, sunt șanse de vindecare pe mai multe planuri, puteți să plecați, să întâlniți oameni noi.

Pentru voi, dacă vreți să nu împingeți lucrurile degeaba și să vă luptați împotriva tuturor, așteptați perioada 11 mai - 28 octombrie!

Jupiter îți dă încredere, te face să mergi mai departe, îți oferă credința de care tu ai nevoie. Între 11 mai - 28 octombrie lucrurile merg mai unse, se întâmplă mai ușor. 

Jupiter va ieși din semnul vostru pe 18 octombrie și vă face să dați iar un pas înapoi, pentru că se întoarce în Pești până pe 21 decembrie 2022. Ce înseamnă asta?

Înseamnă că în prima partea anului dați un pas înapoi, vindecați ce e de vindecat, apoi dintr-o dată sunteți scoși la suprafață, vin oportunități și apoi sunteți întorși din nou înapoi.

Toate lucrurile acestea vor fi privite cu mare grijă de Saturn în casa a 11-a și totul trebuie foarte bine gândit.

Saturn vă mai cere să vă gândiți pe termen lung, să vă faceți planul pentru pensie, pentru după pensie, pentru 10 - 20 - 30 de ani. Tot ce veți întreprinde în 2022 trebuie să fie serios! Dacă nu va fi serios, dacă nu veți primi matur, Saturn de pe 11 vă pune bețe în roate, cu toată susținerea pe care o veți avea cu Jupiter în Berbec, Saturn să frânează.

Deci orice ați face în 2022, dacă nu le faceți în mod serios, dacă nu vreți să vă asumați, să fiți responsabili, degeaba intră Jupiter în semnul vostru că nu vă ajută", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor șef ASTROSENS, nativilor sau celor cu ascendentul în Berbec.

Citește și: Horoscop RAC 2022. Ține minte datele de 6 martie, 11 mai și 28 octombrie: Dați LOVITURA!

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel