Ofițeri sub acoperire. Toni Neacșu, fost membru CSM, indicii despre amenințarea lui Traian Băsescu

Toni Neacșu
Toni Neacșu

"Pot pune rămasag că amenințarea cu divulgarea calității de agent acoperit al unui serviciu de informații actual privește un fost magistrat sau parlamentar angrenat în acest moment în cursa prezidențiala. Aș miza chiar mai mult direct pe un fost magistrat". Singurii foști magistrați care candidează la prezidențiale sunt Monica Macovei și Victor Ponta, scrie Lumea Justiției.

Avocatul Adrian Toni Neacșu oferă câteva indicii despre presupusul ofițer acoperit care s-ar afla printre candidații la funcția de președinte al României, despre care Traian Băsescu a afirmat că îl va deconspira dacă nu va recunoaște public legatura cu serviciile secrete.

Într-o postare pe blogul propriu, jurindex.ro, intitulată "Cine este candidatul la Președențe fost ofițer acoperit? Trei truisme", Adrian Toni Neacșu precizează că, din punctul său de vedere, cel la care se refera președintele Traian Băsescu este fost magistrat sau parlamentar implicat în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Citește și: Traian Băsescu: Candidaţii să spună dacă au fost ofiţeri sub acoperire

Adrian Toni Neacșu afirmă ca intuiția îl face să creada că este vorba despre un fost magistrat: "Pot pune rămășag cu oricine se prinde că amenințarea cu divulgarea calității de agent acoperit al unui serviciu de informații actual privește, tocmai pentru a se scăpa de repercursiunea legii penale, un fost magistrat sau parlamentar angrenat în acest moment în cursa prezidențială. Incheierea silogismului. Aș miza chiar mai mult direct pe un fost magistrat. De data asta doar pură intuiție. Desigur, dacă nu este o cacealma".

Trebuie spus că la alegerile prezidențiale participă doar doi foști magistrați. Este vorba despre Monica Macovei, fostul  procuror, dar și despre premierul Victor Ponta, la rândul său fost procuror, scrie Lumea Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel