”Îmi voi face vaccinul Covid-19 fără să clipesc!” Cui aparține declarația

Pandemie în România
Pandemie în România

Medicul și scriitorul Vasi Rădulescu a spus că își va face vaccinul împotriva noului coronavirus fără să clipească. 

„Îmi voi face vaccinul Covid-19 fără să clipesc. Nici nu discut. Orice discuție contra pe acest subiect e vidă pentru mine. Gândiți-vă că am 15 ani de medicină și eu aș putea fi cel sceptic, că știu mai multe lucruri despre corp, imunitate, mecanisme intime celulare decât majoritatea populației. Cei anti- vociferează cu motive șubrede, că știu puține lucrurile, și acelea plantate de diverși „experți” care au luat-o pe arătură sau au interese diverse să promoveze inepții. Eu, ca medic, îmi fac vaccinul imediat.

Și să vedeți de ce vă rog să ignorați orice curent anti și să procedați la fel.

Suntem într-un hău pe care cred că nici nu-l conștientizați deplin. Fără vaccin, adică o imunitate creată specific, fără derularea normală a bolii, care poate fi fatală în anumite cazuri, slabe șanse să controlăm boala. Ne pierdem părinții, bunicii. Ne pierdem joburile. Stăm în case. Cădem în depresii. Ne facem tot mai răi.

Vaccinul ne permite dezvoltarea imunității.

Cu cât sunt mai mulți oameni și valul imun crește, cu atât bazinul de răspândire scade. Apoi virusul nu mai are cum să treacă de la om la om. Și pandemia se stinge. Altfel vom ajunge la sute de milioane de cazuri, milioane de decese, economii distruse.

Nu vrea nimeni asta.

Vă rog să aveți încredere în știința adevărată. Și să ieșim împreună din hăul ăsta”, a transmis, luni seară, Vasi Rădulescu pe contul său de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel