Dragnea: PSD va vota pentru ridicarea imunității lui Ponta, dacă DNA o va cere

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat, marți seara, că este dispus să-l dea pe premierul Victor Ponta pe mâna DNA, în cazul în care procurorii anticorupție vor solicita ridicarea imunității de care se bucură acesta ca deputat.

Liviu Dragnea a declarat că le va spune parlamentarilor social-democrați să voteze pentru ridicarea imunității lui Victor Ponta, în cazul în care DNA va cere acest lucru.

"Nu cred că putem vota altfel. Am spus destul de limpede de a avea un comportament fără ezitare în problemele importante. Ori ne hotărâm să fim consecvenţi în ceea ce spunem şi să facem lucrurile pe care le spunem, ori o să revenim la stilul vechi de a face politică. Nu mai putem face compromisuri . (...) Eu vă spun foarte clar. Nu avem de gând să facem excepţie pentru nimeni. Mai mult decât atât, am mai spus, de ce e nevoie de imunitate? Suntem câteva sute de oameni care avem imunitate faţă de restul milioanelor de români", a declarat Liviu Dragnea, la Realitatea TV.

Liderul social-democrat a precizat că ar proceda la fel și în cazul în care procurorii ar cere Parlamentului să-i ridice chiar lui imunitatea.

"Dacă vreodată se va cere ridicarea imunității pentru mine, o să le cer eu colegilor să voteze, iar daca nu, îmi dau demisia din Parlament", a continuat Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel