Cozmin Gușă: Propunerea lui MRU la șefia SIE confirmă că Iohannis a început să conducă nemțește

Cozmin Gușă susține că nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informații Externe (SIE) arată că președintele Klaus Iohannis "a început să conducă nemțește".

"În ceea ce privește strict nominalizarea și aici mă refer la Klaus Iohannis, el confirmă că a început să conducă nemțește. El își completează echipa de la CSAT, într-un fel consistent, aducând un civil, care a fost unul dintre colaboratorii, săi, pentru că există și o relație de încredere între președinte și cel care va exercita funcția de director civil. Mișcarea lui Klaus Iohannis este una de neamț, are are un pas candențat", a declarat, miercuri, la Realitatea TV, consultantul politic Cozmin Gușă.

Administrația Prezidențială a anunțat, astăzi, că președitnele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu.

"Conform prevederilor constituționale, domnul Președinte Klaus Iohannis i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens", informează sursa citată.

Ilie Sârbu: Nominalizarea făcută de Iohannis pentru conducerea SIE este ilegală, iar PSD nu o va vota. Ce prevede Legea SIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel