Zodii norocoase vs. zodii ghinioniste în octombrie. Universul aduce schimbări, iubire, călătorii

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu prezintă horoscopul lunii octombrie 2022.

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iar?”. Doar atunci când ajungi jos, găsești metoda prin care să te ridici. Preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. Că ne-am lăsat furați de mirajul consumerismului.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Se pare că astrele în luna octombrie vor să vadă de la tine mai multă flexibilitate, vor să vadă că ești gata să te adaptezi și să te „pliezi” pe fiecare situație care apare, domolind acel vulcan ce arde mereu în tine. Cu privire la relația cu frații, surorile, verișorii sau rudele, nici aceasta nu va fi neapărat pe placul tău, ci mai degrabă va fi foarte obositoare.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte este în casa a 2-a vorbește despre resursele pe care le ai cu ceilalți, sau cele pe care trebuie să le dai înapoi, despre asta este vorba în prima parte a lunii octombrie. Nu vei mai putea să amâni, oamenii vor dori banii chiar acum și va trebui să te gândești la modalitatea cea mai bună de a rezolva. De asemenea, trebuie să fiți atenți cu cine vă implicați în anumite asocieri.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Lucrurile nu merg în direcția pe care ați fi intuit-o inițial. Voi sunteți pregătiți, fierbeți, sunteți agitați, precum un vulcan. Dacă nu aveți limite, furia o să vă agite și vă veți revărsa precum bulele dintr-o sticlă cu șampanie. Astrologul vă recomandă să vă canalizați această furie. Să faceți ceva pentru a o putea transforma constructiv. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel