EXCLUSIV  Zodia pentru care relaţiile vor fi mai intense. Daniela Simulescu: Există riscul ăsta, să vă zvârcoliţi puţin

Fotografie de la Danik Prihodko, Pexels
Fotografie de la Danik Prihodko, Pexels

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu un avertisment pentru o zodie pe 23 martie. 

"Pluto trece în casa a şaptea. Şi dacă nu v-a supărat destul Saturn din 2020 până în martie anul acesta, Pluto o să vă arate, cel puţin până în iunie, că tipul de partener pe care l-aţi ales până acum nu vă mai prieşte, nu vă mai foloseşte, nu vă mai serveşte, şi că este cazul să vă duceţi spre alte persoane. 

Cu Pluto aici există şi un risc ca relaţiile să fie mai intense, să vă facă să vă zvârcoliţi puţin", a spus Daniela Simulescu pentru cei din zodia Leu, şi pentru cei cu ascendentul în această zodie. 

Nativii dintr-o zodie pot face schimbări importante în viaţă 

"Trecem la Peşti şi cei cu ascendentul în Peşti. Sănătatea celor dragi e foarte importantă. S-ar putea ca până în iunie să auziţi nişte veşti din acest punct de vedere. În legătură cu sănătatea voastră mintală, cu Pluto în casa a 12-a, ies multe lucruri la iveală. Şi s-ar putea să aveţi tendinţa de a părăsi un loc de muncă, o ţară, ceva ce nu vă mai prieşte, ce nu mai e autentic în viaţa voastră", a mai precizat Daniela Simulescu. 

"Un eveniment istoric din punct de vedere astrologic! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul", transmite Daniela Simulescu. VEZI AICI HOROSCOPUL COMPLET PENTRU TOATE ZODIILE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel