EXCLUSIV  Horoscop, joi, 23 martie 2023

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Horoscop zilnic. Pluto intră în Vărsător. 

Un eveniment istoric din punct de vedere astrologic! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

Berbec

Pluto îți va schimba percepția despre viitor. De altfel, chiar ai nevoie să te duci după acele planuri care ți se potrivesc. 

Taur

Pluto intră în sectorul carierei. Urmează unele schimbări pe care nu le poți preveni și controla. Poate doar accepta. 

Gemeni

Pluto îți va testa cunoștințele. Vei avea impresia că nu mai știi nimic. Și te vei feri serios de mediocritate în orice domeniu. 

Rac

Pluto va tranzita una dintre zonele lui preferate, cea a regenerării. Vei simți nevoia să scapi de ce nu îți mai folosește. 

Leu

Cu Pluto în casa a șaptea vei atrage parteneri diferiți. Iar relațiile nu vor fi deloc unele comune, ci pline de momente intense. 

Fecioară

Cu Pluto în casa a șasea trebuie să ai grijă de sănătatea ta. Daca își fac apariția unele simptome, ai face bine să nu le ignori. 

Balanță

Emoțiile tale vor fi tare extremiste! Pe plan afectiv, nu vei mai accepta nimic superficial. Ci doar intensitate și profunzime. 

Scorpion

Pluto va testa toate relațiile pe care le ai cu membrii familiei. Chiar și pe acelea care îți priesc. Vei dobândi multe dubii legate de rude. 

Săgetător

Vei fi precum un detectiv. Sesizezi detalii fine pe care alții nu le văd. Încearcă, totuși, să nu te încrezi propriile scenarii până nu ai dovezi. 

Capricorn

Pluto a ieșit din semnul tău și se duce în zona financiară. Parcă nu mai aceeași încredere în modul tău de a-ți gestiona bugetul. 

Vărsător

Pluto pășește în semnul tău și te avertizează că disprețuiește mediocritatea. Și că vrea să vadă dacă ești cu adevărat independent. 

Pești

Pluto se va juca cu trecutul tău. Vei fi nevoit să te eliberezi de el și să faci unele transformări în comportament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel