EXCLUSIV  Zodia care trebuie să fie atentă la bani. Daniela Simulescu: Din puținul pe care îl aveți, investiți prima dată în voi. Vă va fi de mare folos!

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a vorbit despre aspectele financiare ale unei anumite zodii pentru săptămâna 6-12 iunie 2022.

Astrologul Daniela Simulescu a venit cu precizări interesante despre cum va fi săptămâna 6-12 iunie 2022 pentru zodia Berbec:

„Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Taur, în Casa a 2-a a ta, iar Venus va face conjuncția cu Uranus. La tine chiar este despre bani săptămâna ce urmează. Trecem peste Soarele în sextil cu Chiron, trecem și peste acea conjuncție parasolară. Tu chiar trebuie să-ți faci o curățenie în zona financiară. Pot fi cheltuieli aiurea, dar pot fi și unele investiții, mai ales în propria persoană, pentru că Marte, guvernatorul tău, e în Casa 1. E clar că trebuie să investești în tine.

În primul rând trebuie să investești în modul în care te îmbraci, te arăți, în ceea ce știi, pentru că e și Jupiter în Casa 1 și zice: Domn'le, dacă vrei să-ți fie mai bine, trebuie să-ți extinzi puțin mintea, limitele. Învață ceva, citește ceva, mergi la un eveniment, mergi la o conferință.

Săptămâna ce urmează, indiferent de vârstă, de statut, de educație, de evenimentele care se întâmplă fără controlul vostru, aveți nevoie să vă axați pe partea financiară, să vedeți ce se întâmplă acolo și aveți nevoie să investiți prima dată în voi, din puținul pe care îl aveți. Un tricou, o carte, un bilet la un film ... trebuie să vă extindeți mintea. Orice veți cunoaște în perioada ce urmează vă va fi de mare, mare folos. În rest, mult sport!“, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Horoscop, duminică, 5 iunie 2022

Luna tranzitează astăzi semnul Leului. Astrele vor să ne bucurăm de partea plină a paharului, să profităm de posibilitățile pe care le avem și să cerem mai mult de viață. Asteroidul Pallas se apropie de o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Ne vom face socoteli peste socoteli. Siguranța materială cere sacrificii, dar nu atât de mari încât să uităm să trăim. Soarele din Gemeni din se apropie de un sextil cu Chiron din Berbec. Este posibil ca unii dintre noi să își dea seama câte cicatrici duc cu ei zi de zi și că se trăiesc bine în ciuda acestora. 

Berbec

Este foarte mult foc pe cer. Și într-o asemenea zi nu ai cum să nu te bucuri! Astrele îți recomandă să te ocupi de pasiunile tale. 

Taur

Ești preocupat de găsirea unor strategii. Ești preocupat permanent, iar asta te va face și furios la un moment dat. Ai vrea să se oprească timpul. 

Gemeni

Mersul direct al lui Mercur te face să schimbi focusul. S-ar putea să nu mai fii de acord cu planurile pentru această zi, așa că le vei schimba. 

Rac

Vei intra în mai multe discuții aprinse cu aceia dragi. Din fericire, se termină repede și vă reluați obiceiurile zilnice. O zi destul de activă. 

Leu

Ești cuprins de diverse emoții. Dar reușești să le faci față și să le exprimi cu succes. Chiar nu este o zi bună pentru a fi mai retras. 

Fecioară

Discuțiile despre bani te vor indispune, dar sunt necesare. Mai ales dacă este vorba de banii la comun. Astrele îți recomandă să nu neglijezi odihna. 

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel