EXCLUSIV  Zodia care primește ULTIMATUM. Simulescu: Nu e bine! Din data de 10 septembrie... vă atrag atenția

Horoscop 6-12 septembrie 2021. Daniela Simulescu a făcut noi anunţuri pentru toate zodiile.

"Dragii mei, trebuie să lămurim o chestiune. În continuare, în casa întâia aveți Jupiter și Saturn, care sunt retrograde. Își vor opri retrogradarea în octombrie. 

Venus în Balanță din casa a noua, de mâine (n.r. luni) face un trigon minunat cu Jupiter din semnul vostru. Gândiți-vă așa: că încep să vi se dea un ultimatum. Jupiter va ieși în decembrie din semnul vostru, a sfârșitul lunii. Voi mai aveți timp să faceți ceva cu viața voastră anul acesta. Până în decembrie...

Dacă voi din decembrie 2020, indiferent de vârsta pe care o aveți, indiferent de probleme, de lucruri bune, tot ce vi s-a întâmplat, dacă în viața voastră nu s-a întâmpla nimic palpabil până acum, din decembrie 2020 până acum, nu dați vina pe alții. În continuare vă zic, e cazul să schimbați ceva la voi!

Ieșiți din lene! E adevărat că Luna Nouă se petrece în casa a opta și o să ziceți că nu aveți resurse, că nu aveți nimic, că trebuie să se întâmple nu știu ce... nu, nu, nu! Luna Nouă din casa a opta vă arată că dacă vreți să se întâmple ceva trebuie să investiți. Ca într-o afacere, trebuie să bagi un leu ca să vă iasă doi, ca să vă iasă trei. 

Nu să nu bagi nimic și să aștepți să-ți iasă, nu! Acum, cu Luna Nouă din casa a opta de pe data de 7 septembrie, cu acest trigon și cu faptul că Venus intră în Scorpion pe data de 10, casa voastră a zecea nu mai stați, nu mai stați luna asta, cealaltă, în noiembrie și decembrie, nu stați să mai așteptați ceva. Profitați!

Dacă nu ați făcut nimic și doar ați așteptat, nu e bine, pentru că acest tranzit îl mai vedeți peste 12 ani și nu are rost să mai așteptați mult și bine, ci să profitați acum mult și bine.

Ce se întâmplă acum e de lungă durată. Se întâmplă încet și cu pași siguri!

Zona profesională devine mult mai aprinsă, mai vizibilă, așa că orice faceți din data de 10 se vede! Vă voi atrage atenția până la finalul anului", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS, nativilor sau celor cu ascendentul în Vărsător. 

 

Vezi mai multe în video:

 

Luna Nouă în Fecioară aduce schimbări 

 

Daniela Simulescu a vorbit despre modul în care Luna Nouă în Fecioară ne influențează viața.

„Când mai vorbim de energia Fecioarei mai vorbim de simplitate, de minimalism. În goana noastră să trăim bine, să avem de toate, nu ne dăm seama că avem dulapul plin de tot felul de borcănele – dar sunt curioasă dacă ne uităm dacă a mai expirat ceva, le lăsăm acolo, așa le lăsăm și în timpul vieții. Se adună lucruri în casă, haine, obiecte”, a transmis ea, într-o emisiune DC NEWS.

„În loc să ne facem spațiul mai aerisit, să ne simțim mai bine când vedem, să fie pentru noi, nu pentru ceilalți, totul pleacă de la aerisire, de la simplitate, de la minimalism. Este vorba «Mai puțin este mai mult». Acum contează să fie cât mai puțin. De ce să ai tot felul de bibelouri, tot felul de mileuri cum era pe vremuri? Țin și eu minte cum erau dulapurile pline. Acum nu vă plac dacă sunt mai goale, nu vă fac să vă simțiți bine?”, a adăugat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel