Voropchievici: Fiecare om moare 20 de secunde în timpul somnului

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Fiecare om în timpul somnului moare 20 de secunde, susține Mihai Voropchievici.

„Fiecare om în timpul somnului moare 20 de secunde. Nu mai respiră efectiv. Se presupune că, în acest interval, se întâmplă eliberarea aia, atunci pleacă acest corp astral și călătorește în locul de unde își ia informația.

Eu am fost cu ani în urmă urmărit de un vis ciudat care se repeta la intervale de 2-3 nopți. Plecam din oraș, din Brașov, și apoi mă pierdeam aiurea. Am consultat cărți de vise. Nu mi s-a întâmplat exact ce s-a întâmplat în visul ăla. Trebuia să mergem din Brașov în Cheia, că acolo stăteam. Gură multă, unul te mai întreba ceva... În două minute s-a declanșat o ploaie torențială și apoi ne-am încurcat și ne-am trezit într-un cartier. Nu se mai vedea drumul de atâta ploaie.

Era ceață. Exact ora 1 cum visasem eram la o poartă cu numărul 1. 1 ăla era de fapt ora 1. A apărut un om care a venit și a bătut în geam și ne-am dus în Cheia după el. Atunci mi-a venit visul ăla în minte cu lux de amănunte. Eu nu vedeam sensul la povestea aia", a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel