Voodoo și crocodili comestibili în Louisiana

crocodil
crocodil

Nu este vorba de un univers paralel. Aligatorii chiar sunt consumați drept hrană. Unde, când și cum?

 Autor: Cătălina Tomescu

Articolul : "Yes, we eat aligators" de pe site-ul National Geographic dezvăluie niște obiceiuri culinare ieșite din comun. Aparent, crocodilii reprezintă o sursă de hrană pentru locuitorii din New Orleans si au gust de pui. Exista o mulțime de rețete pentru prepararea acestora, unele incluzând și sosuri speciale.

Desigur, părerile privind consumul de aligatori drept hrană sunt atât pozitive cât și negative, însă fascinația provocată acaparează toți turiștii care vizitează statul american.

Printre cele mai ciudate și mistice obiective turistice din Louisiana,  mlaștina Manchac se află în capul listei. Situată în apropierea orașului New Orleans, ea reprezintă un loc al morții, așa cum mai este și supranumită, "mlaștina fantomelor". Se spune că aceasta a fost blestemată de o adeptă de rang înalt a cultului voodoo, la începutul  anilor 20 ai secolul trecut. Dupa condamnarea vrăjitoarei, un uragan puternic a măturat satele aflate in apropierea mlaștinii. Deși în zilele noastre locul este izolat, el prezintă o încărcătura stranie de energie pentru cei care se aventurează în vizitarea lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel