Vezi cum este posibil să plătești o căruță de bani, ca să fii nemulțumit

cruising-nightmare-3
cruising-nightmare-3

Mult așteptata croazieră cu nava Balmoral, care va reconstitui traseul celebrului Titanic, nu-l mulțumește pe milionarul Cornel Tăbăcaru, care a ”dat o căruță de bani” pe primul bilet de îmbarcare pus în vânzare, informează Cancan.

Milionarul Tăbăcaru şi soţia sa trăiesc clipe neliniştite pe luxosul vas de croazieră Balmoral. Deși a cumpărat cea mai scumpă cameră de pe navă, plătind 50.000 de euro, Cornel Tăbăcaru condamnă atmosfera furibundă care domină pe vas, alimentată și de furtuna stârnită pe mare.

"E furtună şi acum, oamenii se ţin un pic de pereţi aşa... cad pahare de pe masă, ăştia mai superstiţioşi au început să-şi facă cruci, ce să faci, furtună pe Atlantic. Nevastă-mea n-a dormit, eu n-am avut treaba, am dormit. Am dat o căruţă de bani şi s-a răsturnat coşul cu flori şi cu fructe din cameră, crezi că eu sunt mulţumit? Lumea este obişnuită ca pe croazieră să se relaxeze să fie baieram, aici nu e aşa, majoritatea sunt rude care au venit să vadă unde au murit bunicii lor. Este o chestie specială, nu manele şi distracţie, 10% ziarişti, 20% scriitori, artişti. Lumea a venit şi să se simtă bine, dar nici nu poţi să exagerezi. Timpul este foarte urât" a povestit Tăbăcaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel