Vezi cine este noua imagine a casei Louis Vuitton

Michael Phelps of the U.S. spits out water after winning the men's 100m butterfly final during the London 2012 Olympic Games at the Aquatics Centre
Michael Phelps of the U.S. spits out water after winning the men's 100m butterfly final during the London 2012 Olympic Games at the Aquatics Centre

După ce rapperul american Mos Def în rolul legendarului boxer Muhammad Ali a fost protagonistul ultimei campanii publicitare a renumitului brand Louis Vuitton, marca franceză a articolelor de lux l-a ales pe înotătorul american  Michael Phelp pentru noua sa campanie lansată în presa internațională, care apare alături de fosta gimnastă rusă Larissa Latînina.

[caption id="attachment_222212" align="aligncenter" width="640"] Sursa foto: Reuters[/caption]

În fotografia, realizată de Annie Leibovitz, cel mai mediatizat sportiv al Jocurilor Olimpice, multiplul campion de natație, Michael Phelp, apare îmbrăcat într-un costum elegant din trei piese, aşezat pe o canapea, la un ceai alături de Larissa Latînina, în vârstă de 77 de ani, el având la picioare o geantă Louis Vuitton.

Latînina era deţinătoarea recordului anterior de medalii olimpice (18) înaintea ca Phelps să câștige 22 în cariera sa.

"Două călătorii extraordinare, acelaşi destin", este mesajul reclamei mărcii din cadrul grupului LVMH, reprezentanții firmei explicând că performanțele sportivului îl recomandă. „Michael Phelps este un campion formidabil”, au declarat aceștia. Potrivit unui comunicat,

"Ceea ce au în comun toţi aceşti campioni este disponibilitate lor de a-şi transmite pasiunea. O valoare la fel de dragă pentru Loius Vuitton. Michael Phelps este un formidabil campion" , se arată într-un comunicat.

„Două cariere exceptionale, o singură destinație”, indică legenda clipului publicitar al mărcii gigantului de lux LVMH. "Ceea ce au în comun toţi aceşti campioni este disponibilitate lor de a-şi transmite pasiunea. O valoare la fel de dragă pentru Loius Vuitton. Michael Phelps este un formidabil campion", au explicat reprezentantii firmei într-un comunicat. Potrivit sursei citate, această campanie  se înscrie în politica firmei de a asocia numele companiei la „figuri emblematice, care întruchipează ambiție și angajament”.

Pe internet circulă și o a doua fotografie, semnată tot Annie Leibovitz, în care înotătorul american stă într-o cadă de baie, purtând doar un slip şi având ochelarii de nataţie pe frunte. De asemenea, lângă cadă este aşezată o geantă Vuitton. Mai provocatoare, această fotografie nu face parte din campania oficială.

Michael Phelps, în vârstă de 27 de ani, care și-a anunțat încheierea carierei sale sportive la Jocurile Olimpice de la Londra, după ce a câștigat șase medalii, din care patru de aur, se alătură astfel actorilor Sean Connery și Angelina Jolie, dar și fostuluilider sovietic Mihail Gorbaciov sau solistul trupei U2, Bono, care au promovat și ei marca franceză de lux Louis Vuitton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel