Vești proaste despre cea mai așteptată mașină de tuns iarba a anului

Mașina de tuns iarba Terra, viitorul produs al companiei iRobot, fusese dezvăluită anul acesta.

Mașina de tuns iarba Terra, viitorul produs al companiei iRobot, fusese dezvăluită anul acesta. Conform Engadget, arăta ca un Roomba mai mare și, față de celelalte mașini de tuns iarba robotice, permitea utilizarea autonomă fără fir.

Aplicația produsului oferea mult control, cu setări pentru înălțimea firului de iarbă și anumite zone în afara limitelor. Robotul ar fi putut să îndure capriciile vremii și teren deluros, iar la finalul bateriilor, s-ar fi întors în stația sa de încărcare.

Produsul a fost amânat...

Compania a vrut să lanseze Terra prima dată în Germania și Statele Unite, dar nu oferise un preț. Totuși, bazându-ne pe oferta Husqvarna, ar fi fost în jur de 5.000 euro, deci probabil destul de scumpă. Acum, nu vom ști vreodată. Produsul a fost amânat pe termen nedeterminat.

În raportul financiar din primul trimestru al anului, iRobot a dezvăluit că a căzut cu 19% sau 41 milioane euro față de anul trecut, din cauza pandemiei. Ca rezultat, compania a eliberat 70 de locuri de muncă și a trimis în concediu neplătit alți 14 muncitori.

Chiar dacă are probleme financiare, iRobot a reușit totuși să doneze mii de măști către spitalele care se confruntă cu actuala criză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel