Veste bună pentru Gigi Becali: A picat transferul!

Becali
Becali

Un fotbalist la care Gigi Becali a renunțat la un moment dat s-ar putea, până la urmă, să ajungă să poarte tricoul roș-albaștrilor.

Andrei Chindriș, fotbalistul a cărei plecare peste hotare a picat cu toate că era ca și transferat în Belgia, ar putea să joace la FCSB. Valeriu Iftimie a dezvăluit de ce nu s-a mai făcut mutarea. 

„Am discutat cu Chindriş, iar el a înțeles de ce a nu a mai ajuns la Mouscron. Impresarul a făcut tot posibilul ca transferul în Belgia să se facă. Chiar mi-a cedat comisionul său doar să accept transferul.

A fost foarte ok cu noi, însă i-am spus lui Andrei de ce nu mai pot accepta transferul. Au fost niște probleme şi a înțeles. Andrei este un băiat puternic și o să joace bine în continuare, nu am nicio emoție”, a spus Valeriu Iftimie pentru Pro Sport

Iar pentru că până să se vorbească despre plecarea lui Chindriș la Mouscron, Gigi Becali discutase cu patronul moldovenilor, acesta a mai afirmat că „nu știu dacă îl mai vrea Gigi. E bine să îl întrebați direct pe el. Acum Andrei se va concentra doar pe obiectivele noastre, iar dacă o să îmi vină o altă ofertă, iar ea este bună, îi voi da drumul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel