Un ziar ortodox inventează un nou păcat: Epilarea. Vezi explicația halucinantă

Ortodoxiatinerilor.ro scrie că epilarea trupului este o consecință a indecenței. Mai exact, de când oamenii au început să poarte haine tot mai scurte a apărut și problema îndepărtării părului de pe corp. VEZI ȘI: Articol halucinant despre masturbare într-un ziar ortodox

Autorul susține că o femeie care se îmbracă sumar este indecentă, fără a ține cont de faptul că o femeie se poate îmbrăca sumar și fără a fi vulgară sau indecentă. Mai mult, autorul consideră că femeile ar trebui să poarte doar fuste peste genunchi și bluze cu mâneci care să treacă de cot, dar nu oferă o soluție pentru zilele toride când temperaturile depășesc pragul critic de confort. De asemenea, autorul nu oferă nicio soluție cu privire la transpirația nedorită, și implicit mirosul neplăcut, care poate apărea la subraț sau în alte zone din cauza părului în exces.

”De ce se epilează fetele astăzi? Pentru că poartă fuste şi pantaloni scurţi, bluze şi maiouri decoltate care expun foarte multe părţi ale trupului. Dacă ar purta fuste peste genunchi şi bluze mai largi cu mânecile peste cot atunci complexele părului în exces afişat în public ar dispărea. V-aţi pus vreodată problema că Dumnezeu a creat femeia în mod special în acest fel, ca apariţia părului pe anumite zone s-o îndemne să şi le acopere, pentru a se feri astfel de indecenţă, de stârnirea poftelor bărbaţilor. V-aţi gândit vreodată că trupul femeii ar trebui văzut în totalitate doar de bărbatul ei?”

După ce spune ceea ce consideră, dar nu oferă soluții la eventualele probleme care pot apărea, autorul o dă exemplu pe mama sa, care nu s-a epilat și nu s-a machiat niciodată și care are doar ”puf” pe picioare ( nu definește termenul de ”puf”). Nu ar fi nicio problemă cu acest exemplu dacă ar fi admis că ”puful” de pe picioare ar fi putea fi un beneficiu al moșteniri genetice, mai ales că recunoaște că fata lui, trecută de 20 de ani, are și ea doar ”puf” pe picioare.

În schimb, autorul ne dă de înțeles că singurul motivul pentru care mama sa nu are păr pe picioare este pentru că nu s-a epilat niciodată. Poate nu s-a epilat niciodată pentru că nu a fost nevoită?

”Mama mea nu se epilează, nu se machează, nu se vopseşte şi nu se parfumează şi totuşi, la vârsta ei de 48 de ani, este o femeie frumoasă şi foarte bine acceptată în familie şi în societate. Dar mai presus de toate nu se simte în niciun fel complexată. Totuşi n-aş vrea să înţelegeţi că mama este o femeie neîngrijită. Nu, în niciun caz. Serviciul ei, care o expune la întâlniri zilnice cu clienţii, îi impune o ţinută adecvată”, scrie autorul.

În final, autorul trage concluzia: ”Epilarea intră în sfera păcatelor din cauza importanţei excesive acordată trupului, accentuând şi mai mult cercul acest vicios al indecenţei în care trăim cu toţii”.

Pe site-ul ortodoxiatinerilor.ro a apărut, anul acesta, un articol în care dependenții de masturbare, oameni cu o problemă reală care au au nevoie de ajutor, sunt puși la zid și criticați dur, în loc să fie ajutați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel